Inkasso advokat

Bang / Brorsen & Fogtdal bistår som inkasso advokat både erhvervsdrivende, banker, kreditforeninger, kommuner og private i Nykøbing Falster, Vordingborg, Stege, Næstved og Præstø med inddrivelse af økonomiske krav baseret på forfaldne fakturaer, pantebreve og andre betalingsaftaler.

Vores arbejde som inkasso advokat består blandt andet i undersøgelse af debitorernes betalingsevne, udarbejdelse af inkassoskrivelser, møde i Fogedretten, på tvangsauktioner og i retssager samt administration af afdragsordninger.

Stor erfaring med inkasso

Vi har en velfungerende inkassoafdeling, der har et stort lokalkendskab og mange års erfaring som inkasso advokat i fogedretssager og tvangsauktioner, ligesom vi er certificerede hos RKI Kredit Information A/S.

Som følge heraf tilbydes vores klienter gratis registrering i RKI-registrering af deres debitorer og en løbende opdatering blandt andet om ændring i debitorernes RKI-status, betalingsevne og adresser.

Ønsker du at modtage et uforpligtende tilbud på varetagelse af en inkassosag så udfyld formularen til højre.

Her finder du vores salærtakster

For yderligere information, kontakt:

Stine Lind​

Nykøbing Falster / Vordingborg

Du kan også læse mere om​

Skriv til os

Udfyld denne kontaktformular, så vil en af vores advokater kontakte dig snarest muligt​

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Advokatfirmaet Bang / Brorsen & Fogtdal​

Find os​

Nykøbing Falster

Vordingborg

Stege

Næstved

Præstø​

Kontakt os​

​Telefon: +45 8877 8877

E-mail: info@BBFadvokater.dk

CVR: 35868070

Vi er medlem af

              daa_logo_2016_50mm       dfa_logo_rgb       logo_laf_sort       advokat_4425       det-gode-testamente_4428       trygt boskifte 1.pdf