fb-f-logo-blue-22​  linkedin-logo

​Gældssanering ved skifteretten hvis du er forgældet

​Hos Advokatfirmaet Bang/Brorsen & Fogtdal tilbyder vi juridisk bistand i forbindelse med gældssanering i Nykøbing Falster, Vordingborg, Næstved, Præstø og Stege. Vi har i den forbindelse tre autoriserede medhjælpere ved skifteretten. Det er skifteretten, som antager en medhjælper, men vi kan også svare på juridiske spørgsmål forud for ansøgningen om gældssanering.

Du skal udfylde et skema, hvis du vil søge gældssanering

​Hvis du er forgældet og har brug for at få saneret din gæld, kan det være en god ide at søge gældssanering. Det kræver, at du udfylder et ansøgningsskema, som kan hentes på dommerkontoret eller kan findes på internettet.

Betingelserne for at få saneret sin gæld af skifteretten er, at der ikke umiddelbart er økonomi til at betale gælden, og at det ikke vil kunne ske inden for en overskuelig fremtid. Derudover skal husstandens indtægts- og boligforhold være stabile, men alle ansøgere vurderes individuelt.

Skifteretten tager stilling til, om betingelserne for at få indledt gældssanering er opfyldt. Skifteretten antager derefter en medhjælper til at bistå med det videre arbejde. Vi har, som nævnt, vores egne autoriserede medhjælpere ved skifteretten, der kan bistå i gældssaneringssager.

Kontakt os for at få yderligere information

​Du kan få yderligere information om gældssanering, hvis du kontakter advokat Annette With Sørensen, advokat Mariann Jørn Hansen eller advokat Elisabeth Eriksen.

Du kan ringe til os hos Advokatfirmaet Bang/Brorsen & Fogtdal på telefon 88 77 88 77, eller du kan sende en e-mail til os på info@BBFadvokater.dk.

Læs eventuelt også om Konkurs.

​Vil du vide mere?

Udfyld denne kontaktformular, så kontakter vi dig snarest.

SAMTYKKE *
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Erhvervsrådgivning

​Vi varetager juridiske opgaver for en lang række af erhvervsvirksomheder.

Privatrådgivning

Hos Advokatfirmaet Bang / Brorsen & Fogtdal har vi en lang tradition for at rådgive private.

Tvangsauktioner

​Her kan du se alle de aktuelle tvangsauktioner vi har lige nu.

Advokatfirmaet Bang / Brorsen & Fogtdal

Nykøbing Falster • Vordingborg • Stege • Næstved         |         Telefon: +45 8877 8877        |         E-mail: info@BBFadvokater.dk