​Gældssanering ved skifteretten hvis du er forgældet

​Hos Advokatfirmaet Bang / Brorsen & Fogtdal tilbyder vi juridisk bistand i forbindelse med gældssanering. Vi har i den forbindelse tre autoriserede medhjælpere ved skifteretten. Det er skifteretten, som antager en medhjælper, men vi kan også svare på juridiske spørgsmål forud for ansøgningen om gældssanering.

Du skal udfylde et skema, hvis du vil søge gældssanering

​Hvis du er forgældet og har brug for at få saneret din gæld, kan det være en god ide at søge gældssanering. Det kræver, at du udfylder et ansøgningsskema, som kan hentes på dommerkontoret eller kan findes på internettet.

Betingelserne for at få saneret sin gæld af skifteretten er, at der ikke umiddelbart er økonomi til at betale gælden, og at det ikke vil kunne ske inden for en overskuelig fremtid. Derudover skal husstandens indtægts- og boligforhold være stabile, men alle ansøgere vurderes individuelt.

Skifteretten tager stilling til, om betingelserne for at få indledt gældssanering er opfyldt. Skifteretten antager derefter en medhjælper til at bistå med det videre arbejde. Vi har, som nævnt, vores egne autoriserede medhjælpere ved skifteretten, der kan bistå i gældssaneringssager.

For yderligere information, kontakt:

Mariann Jørn Hansen

Nykøbing Falster

Elisabeth Eriksen

Nykøbing Falster

Du kan ringe til os hos Advokatfirmaet Bang / Brorsen & Fogtdal på telefon 88 77 88 77, eller du kan sende en e-mail til os på info@BBFadvokater.dk.

Du kan også læse mere om

Skriv til os

Udfyld denne kontaktformular, så vil en af vores advokater kontakte dig snarest muligt​

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Advokatfirmaet Bang / Brorsen & Fogtdal​

Find os​

Nykøbing Falster

Vordingborg

Stege

Næstved

Præstø​

Kontakt os​

​Telefon: +45 8877 8877

E-mail: info@BBFadvokater.dk

CVR: 35868070

Vi er medlem af

              daa_logo_2016_50mm       dfa_logo_rgb       logo_laf_sort       advokat_4425       det-gode-testamente_4428       trygt boskifte 1.pdf