​Erhvervsadvokat til små og mellemstore virksomheder

​Hos Advokatfirmaet Bang / Brorsen & Fogtdal bistår vi en lang række små og mellemstore virksomheder på Lolland-Falster, Sydsjælland og Møn. Vores bistand som erhvervsadvokat går typisk ud på at give råd og vejledning i alle de sædvanlige erhvervsjuridiske spørgsmål. Du kan læse mere om vores arbejdsområder i menuen til højre her på siden.

Vi lægger vægt på at være en tilgængelig erhvervsadvokat

​Vi lægger stor vægt på, at vi skal være tilgængelige og yde en hurtig og professionel rådgivning, når vi arbejder som erhvervsadvokat. Vi er med andre ord opmærksomme på, at erhvervsvirksomheder normalt er afhængige af en hurtig og effektiv bistand. Samtidig lægger vi vægt på kvaliteten i vores arbejde som erhvervsadvokat. 

De fleste mellemstore virksomheder har tilknyttet en eller flere faste erhvervsadvokater, men ikke alle, og mange mindre virksomheder kontakter først en advokat, når det brænder på. Det kan være en god ide at have en erhvervsadvokat tilknyttet. Derved kan vi tidligt bistå i den daglige forretning lige fra ansættelsesforhold, lejekontrakter og samarbejdsaftaler til inkasso og retssagsbehandling.

Ring for at høre mere om hvordan vi kan hjælpe

​Uanset om du har brug for juridisk rådgivning i større eller mindre sager, eller du konkret har brug for en advokat til en retssag, så er du velkommen til at kontakte os hos Advokatfirmaet Bang / Brorsen & Fogtdal.

Du kan ringe til os på telefon 88 77 88 77 for at få en nærmere drøftelse. Du kan også skrive til os på vores e-mail info@BBFadvokater.dk.

Skriv til os

Udfyld denne kontaktformular, så vil en af vores advokater kontakte dig snarest muligt​

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Advokatfirmaet Bang / Brorsen & Fogtdal​

Find os​

Nykøbing Falster

Vordingborg

Stege

Næstved

Præstø​

Kontakt os​

​Telefon: +45 8877 8877

E-mail: info@BBFadvokater.dk

CVR: 35868070

Vi er medlem af

              daa_logo_2016_50mm       dfa_logo_rgb       logo_laf_sort       advokat_4425       det-gode-testamente_4428       trygt boskifte 1.pdf