Historie

Advokatfirmaet Bang / Brorsen & Fogtdal opstod som en fusion mellem advokatkontorer i Nykøbing Falster, Nysted, Stubbekøbing og Vordingborg. Kontorets historie går over 100 år tilbage.

Pr. 1. januar 2014 fusionerede Bang / Brorsen & Fogtdal med Advokatfirmaet Nørreslet, Ellegård & Toft Erichsen, der har rødder mere end 60 år tilbage. Pr. 1. januar 2016 fusionerede firmaet med Ret & Råd, Nykøbing Falster, der blev etableret i 1994, som en fusion af 2 advokatfirmaer, der har eksisteret i mere end 90 år. Bang / Brorsen & Fogtdal har således en lang historie bag sig.

Formålet med fusionerne er at skabe et stort regionalt advokatkontor med ressourcer til at udvikle den specialviden, som erhvervslivet og områdets offentlige institutioner efterspørger.

I bestræbelserne på at opnå større specialisering og professionalisme har Advokatfirmaet Bang / Brorsen & Fogtdal sammenlagt kontorerne. Kontorerne i Nykøbing Falster, Vordingborg, Stege, Næstved og Præstø fungerer i dag som én virksomhed med fælles ledelse, administration og fordeling af juridiske specialer imellem advokaterne.

Skriv til os

Udfyld denne kontaktformular, så vil en af vores advokater kontakte dig snarest muligt​

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Advokatfirmaet Bang / Brorsen & Fogtdal​

Nykøbing Falster

Vordingborg 

Stege 

Næstved

Præstø
​​

Telefon: +45 8877 8877

E-mail: info@BBFadvokater.dk

CVR: 35868070

Vi er medlem af​

​    daa_logo_2016_50mm

dfa_logo_rgblogo_laf_sort

advokat_4425det-gode-testamente_4428trygt boskifte 1.pdf