​OFFENTLIG RET TIL ERHVERV

​Vi tilbyder rådgivning inden for alle grene af offentligret. Vi bistår private og erhvervsdrivende i ansøgningssager og klager over afgørelser truffet af offentlige myndigheder.

Regler inden for det offentligretlige område kan synes vanskelige at finde rundt i. Som borger eller erhvervsdrivende får man ikke altid den tilladelse, dispensation, ydelse eller vejledning, som lovgivningen giver ret til. 

Vi yder bistand for at sikre, at den offentlige myndighed giver optimal sagsbehandling i din sag, og vi sørger for, at myndigheden giver skriftlige og begrundede svar og afgørelser. Vi rådgiver om muligheden for at påklage afgørelsen. Vi hjælper dig videre i ankesystemet eller med at få domstolsprøvet afgørelsen.

Vi rådgiver generelt om forvaltningsret og om særlovgivning bl.a. på det sociale område, kommunalret, regler om aktindsigt, plan- og miljøret og offentlige myndigheders erstatningsansvar.

For yderligere information, kontakt os på telefon: 88 77 88 77

Skriv til os

Udfyld denne kontaktformular, så vil en af vores advokater kontakte dig snarest muligt​

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Advokatfirmaet Bang / Brorsen & Fogtdal​

Find os​

Nykøbing Falster

Vordingborg

Stege

Næstved

Præstø​

Kontakt os​

​Telefon: +45 8877 8877

E-mail: info@BBFadvokater.dk

CVR: 35868070

Vi er medlem af

              daa_logo_2016_50mm       dfa_logo_rgb       logo_laf_sort       advokat_4425       det-gode-testamente_4428       trygt boskifte 1.pdf