Idégrundlag

Hos Bang / Brorsen & Fogtdal ønsker vi at imødekomme vores klienters forskellige behov. Vi sætter klienten i centrum.

Det kræver specialviden at yde hurtig og professionel rådgivning af høj kvalitet, og til en rimelig pris. Vi mener, at den moderne advokat bør dyrke få specialer og samtidig få støtte fra moderne IT-systemer. Derfor videreuddanner vi hele tiden vores medarbejdere, og derfor investerer vi løbende i systemer som effektiviserer sagsgangen. 

Firmaet er rummeligt og sikrer sig diversitet ved rekruttering af medarbejdere.

Efter vores opfattelse bør advokaten både besidde den nødvendige specialviden og være i stand til at løse opgaven hurtigt og effektivt. Hos Bang / Brorsen & Fogtdal er det også almindelig praksis, at klienterne henvises til den af firmaets advokater, der har størst erfaring og viden inden for det pågældende område. 

Vi yder offentlig retshjælp, hvis der er mulighed for det.

Firmaet har klare retningslinjer for honorarfastsættelse og opdragsbekræftelse overfor klienten, således at vores klienter er trygge i forhold til opgaven, der udføres og omkostningerne hertil. Kommunikation med klienter og samarbejdspartnere sker i et klart sprog. 

Vi er opmærksomme på mulige etiske dilemmaer og påtager os ikke opgaver, der kan være i strid med firmaets etiske standard. 

Vi engagerer os som en selvfølge i lokalsamfundets mange aktiviteter herunder den lokale advokatvagt.

Skriv til os

Udfyld denne kontaktformular, så vil en af vores advokater kontakte dig snarest muligt​

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Advokatfirmaet Bang / Brorsen & Fogtdal​

Find os​

Nykøbing Falster

Vordingborg

Stege

Næstved

Præstø​

Kontakt os​

​Telefon: +45 8877 8877

E-mail: info@BBFadvokater.dk

CVR: 35868070

Vi er medlem af

              daa_logo_2016_50mm       dfa_logo_rgb       logo_laf_sort       advokat_4425       det-gode-testamente_4428       trygt boskifte 1.pdf