fb-f-logo-blue-22​  linkedin-logo

Inkasso advokat

Bang / Brorsen & Fogtdal bistår som inkasso advokat både erhvervsdrivende, banker, kreditforeninger, kommuner og private i Nykøbing Falster, Vordingborg, Næstved, Præstø og Stege med inddrivelse af økonomiske krav baseret på forfaldne fakturaer, pantebreve og andre betalingsaftaler.

Vores arbejde som inkasso advokat består blandt andet i undersøgelse af debitorernes betalingsevne, udarbejdelse af inkassoskrivelser, møde i Fogedretten, på tvangsauktioner og i retssager samt administration af afdragsordninger.

Stor erfaring med inkasso

Vi har en velfungerende inkassoafdeling, der har et stort lokalkendskab og mange års erfaring som inkasso advokat i fogedretssager og tvangsauktioner, ligesom vi er certificerede hos RKI Kredit Information A/S.

Som følge heraf tilbydes vores klienter gratis registrering i Debitorregistret samt RKI-registrering af deres debitorer, og en løbende opdatering blandt andet om ændring i debitorernes RKI-status, betalingsevne og adresser.

Du kan få meget mere at vide om de mange fordele, der er ved, at vi arbejder med din inkasso ved at kontakte advokat Kenneth Berg, advokatfuldmægtig Louise Juul eller advokatfuldmægtig Andreas Borring.

Du kan også læse mere om Rets- og voldgiftssager

Ønsker du at modtage et uforpligtende tilbud på varetagelse af en inkassosag så udfyld denne formular.

SAMTYKKE *
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Erhvervsrådgivning

​Vi varetager juridiske opgaver for en lang række af erhvervsvirksomheder.

Privatrådgivning

Hos Advokatfirmaet Bang / Brorsen & Fogtdal har vi en lang tradition for at rådgive private.

Tvangsauktioner

​Her kan du se alle de aktuelle tvangsauktioner vi har lige nu.

Advokatfirmaet Bang / Brorsen & Fogtdal

Nykøbing Falster • Vordingborg • Stege • Næstved         |         Telefon: +45 8877 8877        |         E-mail: info@BBFadvokater.dk