fb-f-logo-blue-22​  linkedin-logo

​Erhvervsadvokat til små og mellemstore virksomheder

​Hos Advokatfirmaet Bang/Brorsen & Fogtdal bistår vi en lang række små og mellemstore virksomheder i Nykøbing Falster, Vordingborg, Næstved, Præstø og Stege. Vores bistand som erhvervsadvokat går typisk ud på at give råd og vejledning i alle de sædvanlige erhvervsjuridiske spørgsmål. Du kan læse mere om vores arbejdsområder i menuen til højre her på siden.

Vi lægger vægt på at være en tilgængelig erhvervsadvokat

​Vi lægger stor vægt på, at vi skal være tilgængelige og yde en hurtig og professionel rådgivning, når vi arbejder som erhvervsadvokat. Vi er med andre ord opmærksomme på, at erhvervsvirksomheder normalt er afhængige af en hurtig og effektiv bistand. Samtidig lægger vi vægt på kvaliteten i vores arbejde som erhvervsadvokat. 

De fleste mellemstore virksomheder har tilknyttet en eller flere faste erhvervsadvokater, men ikke alle, og mange mindre virksomheder kontakter først en advokat, når det brænder på. Det kan være en god ide at have en erhvervsadvokat tilknyttet. Derved kan vi tidligt bistå i den daglige forretning lige fra ansættelsesforhold, lejekontrakter og samarbejdsaftaler til inkasso og retssagsbehandling.

Ring for at høre mere om hvordan vi kan hjælpe

​Uanset om du har brug for juridisk rådgivning i større eller mindre sager, eller du konkret har brug for en advokat til en retssag, så er du velkommen til at kontakte os hos Advokatfirmaet Bang/Brorsen & Fogtdal.

Du kan ringe til os på telefon 88 77 88 77 for at få en nærmere drøftelse. Du kan også skrive til os på vores e-mail info@BBFadvokater.dk.

Erhvervsrådgivning

​Vi varetager juridiske opgaver for en lang række af erhvervsvirksomheder.

Privatrådgivning

Hos Advokatfirmaet Bang / Brorsen & Fogtdal har vi en lang tradition for at rådgive private.

Tvangsauktioner

​Her kan du se alle de aktuelle tvangsauktioner vi har lige nu.

Advokatfirmaet Bang / Brorsen & Fogtdal

Nykøbing Falster • Vordingborg • Stege • Næstved         |         Telefon: +45 8877 8877        |         E-mail: info@BBFadvokater.dk