fb-f-logo-blue-22​  linkedin-logo

​OPLYSNINGER OM VORES BEHANDLING AF DINE PERSONOPLYSNINGER MV.

​Vi er den dataansvarlige

Hvordan kontakter du os:

Advokatfirmaet Bang/Brorsen & Fogtdal er dataansvarlig for behandling af de personoplysninger, som vi har modtaget om dig. Vores kontaktoplysninger er følgende:

Advokatfirmaet Bang/Brorsen & Fogtdal

Advokatpartnerselskab cvr.nr. 35868070

Torvet 9

4800 Nykøbing F

tlf. 88778877

mail: info@BBFadvokater.dk 

Formålene med og retsgrundlaget for behandlingen af dine personoplysninger

​Vi behandler dine personoplysninger til følgende formål:

Dit ønske om kontakt/din deltagelse i kursus/dit ønske om modtagelse af nyhedsmail for at give dig nyt om juridiske emner og andre nyheder om os

Retsgrundlaget for vores behandling af dine personoplysninger følger af:

Du har givet samtykke

​​

Kategorier af personoplysninger

Vi behandler følgende kategorier af personoplysninger om dig:

Almindelige personoplysninger herunder navn adresse, telefonnummer og mailadresse.

Modtager eller kategorier af modtager:

Vi videregiver dine personoplysninger til vores it-administrator. Vi har en aftale med MailChimp herom. Behandlingen sker i overensstemmelse med MailChimps Privacy Policy and Terms

Hvor dine personoplysninger stammer fra:

Dine oplysninger stammer fra dig.

Opbevaring af dine personoplysninger:

Vi opbevarer dine oplysninger, så længe du ønsker at modtage vores nyhedsbrev

Du har til enhver tid ret til at trække dit samtykke tilbage

Vi behandler dine oplysninger på grundlag af et samtykke fra dig. Du kan trække dit samtykke tilbage, hvorefter oplysningerne vil blive slettet.

Dette kan du gøre ved at kontakte os på de kontaktoplysninger, der fremgår ovenfor. Hvis du vælger at trække dit samtykke tilbage, påvirker det ikke lovligheden af vores behandling af dine personoplysninger på baggrund af dit tidligere meddelte samtykke og op til tidspunktet for tilbagetrækningen. Hvis du tilbagetrækker dit samtykke, har det derfor først virkning fra dette tidspunkt.

Dine rettigheder

Du har efter databeskyttelsesforordningen en række rettigheder i forhold til vores behandling af oplysninger om dig. Hvis du vil gøre brug af dine rettigheder, skal du kontakte os.

Du har ret til at få indsigt i de oplysninger, som vi behandler om dig, samt en række yderligere oplysninger.

Du har ret til at få urigtige oplysninger om dig selv rettet. I særlige tilfælde har du ret til at få slettet oplysninger om dig, inden tidspunktet for vores almindelige generelle sletning indtræffer.

Du har i visse tilfælde ret til at få behandlingen af dine personoplysninger begrænset.

Du har ret til at få begrænset behandling, hvor vi fremover kun behandler oplysninger, bortset fra opbevaring med dit samtykke eller med henblik på, at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares, eller for at beskytte en person eller vigtige samfundsinteresser.

Du har i visse tilfælde ret til at gøre indsigelse mod vores ellers lovlig behandling af dine personoplysninger.

Du har i visse tilfælde ret til at modtage dine personoplysninger i et struktureret almindeligt anvendt og maskinlæsbart format, samt at få overført disse personoplysninger fra en dataansvarlig til en anden uden hindring.

Du kan læse mere om dine rettigheder i datatilsynets vejledning om de registreredes rettigheder, som du finder på www.datatilsynet.dk 

Du har ret til at indgive klage til datatilsynet, hvis du er utilfreds med den måde vi behandler dine personoplysninger på. Du finder datatilsynets kontaktoplysninger på www.datatilsynet.dk 

​​

Erhvervsrådgivning

​Vi varetager juridiske opgaver for en lang række af erhvervsvirksomheder.

Privatrådgivning

Hos Advokatfirmaet Bang / Brorsen & Fogtdal har vi en lang tradition for at rådgive private.

Tvangsauktioner

​Her kan du se alle de aktuelle tvangsauktioner vi har lige nu.

Advokatfirmaet Bang / Brorsen & Fogtdal

Nykøbing Falster • Vordingborg • Stege • Næstved         |         Telefon: +45 8877 8877        |         E-mail: info@BBFadvokater.dk