PRESSEMEDDELELSE, august 2022

PRESSEMEDDELELSE


Advokatfirmaet Bang/Brorsen & Fogtdal

August 2022


Advokatfirmaet Bang/Brorsen & Fogtdal udvider ejerkredsen.

Fra den 1. oktober 2022 bliver advokat Lone Rømø en del af Advokatfirmaet Bang/Brorsen & Fogtdal.

Udvidelsen af ejerkredsen sker som et led i at understøtte og udvide en del af virksomhedens specialistområder. Derudover er det forventningen, at tilgangen af Lone Rømø vil være medvirkende til fremtidig vækst og yderligere konsolidering.
Vi ser tilgangen af Lone Rømø som en klar styrkelse af vores virksomhed - og på mange parametre er der tale om et perfekt match. Lone Rømø kommer med en masse kompetencer, som vi naturligvis hilser velkommen.
Lone Rømø er blandt andet autoriseret bobestyrer ved Retten i Nykøbing Falster, autoriseret bobehandler i ægtefælleskifter m.v. ved Retten i Nykøbing Falster, beskikket som offentlig forsvarer og beneficeret advokat, retsmægler i Østre Landsrets kreds og fast værge ved Familieretshuset.
Udover ovenstående har Lone Rømø stor erfaring med en bred palette af rådgivningsopgaver fra indgåelse af kontrakter til førelse af retssager.
Lone Rømø vil være tilknyttet vores afdeling i Nykøbing F., og vi glæder os meget til det fremtidige samarbejde.Advokatfirmaet Bang / Brorsen & Fogtdal​

Find os​

Nykøbing Falster

Vordingborg

Stege

Næstved

Præstø​

Kontakt os​

​Telefon: +45 8877 8877

E-mail: info@BBFadvokater.dk

CVR: 35868070

Vi er medlem af

              daa_logo_2016_50mm       dfa_logo_rgb       logo_laf_sort       advokat_4425       det-gode-testamente_4428       trygt boskifte 1.pdf