Parkeringsafgift

Landsretten har afsagt dom i en sag, hvorefter parkeringsafgiften blev ophævet.

Landsretten har afsagt dom i en sag, hvor en bilist, som havde parkeret på en offentlig parkeringsplads, havde fået tastet en karakter for meget i registreringsnummeret til den parkerede bil i den parkeringsstander, der var stillet til rådighed for betaling af parkering. Efter de 5 cifre var hun nemlig kommet til at taste et ”U”.

Bilisten dokumenterede, at der var betalt for parkering, men blev pålagt en parkeringsafgift, som hun nægtede at betale, idet hun gjorde gældende, at den ikke var lovligt pålagt.

Landsretten anførte, at det var ubestridt, at bilisten havde købt parkering i en elektronisk parkeringsstander. Landsretten fandt - ud fra sagens oplysninger, at bilisten havde betalt for parkering af køretøjet i overensstemmelse med, hvad der var gældende inden for det pågældende område, uanset at hun ved købet var kommet til at taste en karakter for meget i registreringsnummeret.

Parkeringsafgiften blev derfor ophævet.



Advokatfirmaet Bang / Brorsen & Fogtdal​

Find os​

Nykøbing Falster

Vordingborg

Stege

Næstved

Præstø​

Kontakt os​

​Telefon: +45 8877 8877

E-mail: info@BBFadvokater.dk

CVR: 35868070

Vi er medlem af

              daa_logo_2016_50mm       dfa_logo_rgb       logo_laf_sort       advokat_4425       det-gode-testamente_4428       trygt boskifte 1.pdf