fb-f-logo-blue-22​  linkedin-logo

Mød vores erhvervspraktikanter

​I uge 41 havde vi endnu engang erhvervspraktikanter. Her er, hvad Sara, Gustav og Ivan selv har skrevet om deres uge hos os:


"Vi hedder Gustav, Ivan og Sara. Vi går alle i 9. klasse på henholdsvis Realskolen i Nykøbing og Iselingeskolen i Vordingborg, og vi er i erhvervspraktik her hos Advokatfirmaet Bang/Brorsen & Fogtdal i uge 41.


Vi ville gerne i praktik her, fordi vi gerne ville se, hvad et job som advokat indebærer, og hvordan en advokats hverdag ser ud, samt hvilkesager advokater arbejder med.


I vores praktikuge har vi fulgt forskellige advokater og deres sager. Vi har været i byretten, landsretten, i fogedretten, til tvangsauktioner og med til møder. Det har været spændende at være med til så mange ting, for det har lært os, hvor mange forskellige emner advokater faktisk beskæftiger sig med.


Vi har snakket med flere af advokaterne her, og det har været meget lærerigt. De er alle sammen meget imødekommende og flinke, og vi er ikke i tvivl om, at de er rigtig dygtige.


Det har været en afsindig hyggelig og meget oplysende uge – det kan helt klart anbefales at tage i praktik her. 

Man bliver taget godt imod, og man oplever en masse unikke ting.


Tak for en god uge.


Gustav, Ivan og Sara"Erhvervsrådgivning

​Vi varetager juridiske opgaver for en lang række af erhvervsvirksomheder.

Privatrådgivning

Hos Advokatfirmaet Bang / Brorsen & Fogtdal har vi en lang tradition for at rådgive private.

Tvangsauktioner

​Her kan du se alle de aktuelle tvangsauktioner vi har lige nu.

Advokatfirmaet Bang / Brorsen & Fogtdal

Nykøbing Falster • Vordingborg • Stege • Næstved         |         Telefon: +45 8877 8877        |         E-mail: info@BBFadvokater.dk