Mød vores erhvervspraktikanter

​Vi hedder Malene og Sofia. Vi går begge i 9. klasse på Østre Skole i Nykøbing F. og på Kulsbjerg skolen i Stensved. Vi er i erhvervspraktik i denne uge hos Advokatfirmaet Bang/Brorsen & Fogtdal.

Vi ville gerne i praktik her, fordi vi gerne ville vide, hvad det vil sige at være advokat.

I vores praktikforløb følger vi forskellige advokater med forskellige sager. Vi har bl.a. prøvet at være med til flere forskellige retsmøder, været i fogedretten, været til tvangsauktioner og været med til effektiv udsættelse. Det har været rigtig spændende at være med til de forskellige ting, for vi fik et rigtig godt indblik i, hvad advokater foretager sig.

Vi blev overraskede over, hvor mange sager, de har kørende på en gang. Vi snakkede med dem, og der fortalte de om de forskellige sager, de er i gang med, og vi fik et indtryk af de forskellige specialområder, som advokaterne beskæftiger sig med.

Vi synes, det er dejligt, at vi er to praktikanter sammen, så vi kunne følges hele dagen. F.eks. i pauserne, som nogle gange kan være lidt lange, er det rart at have en at sidde og snakke med. For vi har ikke altid pause på samme tid som advokaterne og advokatsekretærerne.

I sidste uge fik vi tilsendt et skema, som viste os, hvad vi skulle lave i vores praktikperiode. Det var rart, at vi på forhånd vidste, hvad vi skulle få ugen til at gå med. Hele vores skema var fyldt med spændende ting, som vi aldrig havde overvejet at kunne komme med til.

Det er en meget spændende og lærerig uge med mange forskellige indtryk. Det kan helt klart anbefales at tage i praktik her, da man får lov til at komme med til rigtig mange spændende ting.

Alt i alt er det en rigtig god uge.

- ​Malene Rasmussen og Sofia Berger Pedersen



Advokatfirmaet Bang / Brorsen & Fogtdal​

Find os​

Nykøbing Falster

Vordingborg

Stege

Næstved

Præstø​

Kontakt os​

​Telefon: +45 8877 8877

E-mail: info@BBFadvokater.dk

CVR: 35868070

Vi er medlem af

              daa_logo_2016_50mm       dfa_logo_rgb       logo_laf_sort       advokat_4425       det-gode-testamente_4428       trygt boskifte 1.pdf