​Mærkningsordningen ”TRYGT BOSKIFTE”

Blandt de tolv advokater i Bang / Brorsen & Fogtdal er fem af advokaterne autoriserede bobestyrer. De fem advokater er Elisabeth Eriksen, Annette With Sørensen, Mariann Jørn Hansen, Keld Nørreslet og Bent Ellegård Pedersen. Alle fem advokater er blevet medlem af den nye mærkningsordning ”TRYGT BOSKIFTE”.

Hos Bang / Brorsen & Fogtdal stræber vi altid efter en bobehandling af højeste kvalitet. Vi har derfor med glæde tilmeldt os den nye mærkningsordning som Danske Advokater har etableret.

Mærkningsordningen ”TRYGT BOSKIFTE” bidrager til at kvalitetssikre arbejdet som bobestyrerne udfører.

Med mærkningsordningen forpligter den enkelte bobestyrer sig til at følge nogle konkrete retningslinjer samt til at give arvingerne de oplysninger, der skal til for at skabe overblik over processen i forbindelse med et skifte. Dette sker blandt andet ved, at bobestyreren forpligter sig til at følge en tjekliste, der er udviklet på baggrund af drøftelser mellem justitsministeriet og Danske Advokater. 



Advokatfirmaet Bang / Brorsen & Fogtdal​

Find os​

Nykøbing Falster

Vordingborg

Stege

Næstved

Præstø​

Kontakt os​

​Telefon: +45 8877 8877

E-mail: info@BBFadvokater.dk

CVR: 35868070

Vi er medlem af

              daa_logo_2016_50mm       dfa_logo_rgb       logo_laf_sort       advokat_4425       det-gode-testamente_4428       trygt boskifte 1.pdf